Aveti probleme cu infrastructura IT&C sau cu sistemul de securitate, de supraveghere, de protectie la incendiu, iar din motive economice cat si practice nu se justifica angajarea in cadrul firmei dumneavoastra a unui specialist sau a mai multora pentru fiecare domeniu? 

Raspunsul la problema Dumneavoastra este ODS.

ODS ofera servicii complete in domeniul IT&C, al securitatii, suprevegherii, si protectiei la incendiu, astfel va veti putea rezolva toate problemele la un pret decent, cu profesionalism, raspuns rapid si mai ales confidentialitate.

ODS este rezultatul unei necesitati a pietei si anume nevoia de externalizare a Serviciilor (outsourcing).  

ODS dispune de personal inalt calificat si cu indelungata experienta ce are ca unic obiectiv sa ofere solutii profesionale si Servicii de cea mai buna calitate pentru cei mai exigenti clienti.

Externalizarea serviciilor nu este o noutate, ea fiind folosita in marea majoritate a firmelor europene cu rezultate foarte bune deoarece ofera garantarea contractuala a calitatii serviciilor si mai ales continuitate.

Satisfactia clientului este principala noastra preocupare, in conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 9001:2008. 

Pentru domeniul IT&C, outsourcing (externalizare) inseamna colaborarea cu o companie care sa preia functiile ce in mod traditional erau realizate in interiorul companiei dumneavoastra de catre un departament IT sau in cazul unei companii mici, de catre un angajat desemnat ori de catre o persoana angajata part time.  

Pentru noi, outsourcing-ul inseamna asumarea responsabilitatii pentru intregul sau numai o parte a sistemului dumneavoastra informational sau de securitate si garantarea serviciilor furnizate din punct de vedere al practicilor de top la nivel international, al securitatii si al backup-ului.

Noi intelegem ca astazi afacerile necesita concentrare maxima pe ceea ce stii sa faci cel mai bine si ca tehnologia trebuie sa fie un sprijin pentru afacere, nu un stres suplimentar.  

Dumneavoastra realizati ca tehnologia este un factor important in cresterea productivitatii si a eficientei si va doriti o echipa de profesionisti certificati, instruiti si experimentati care sa va administreze componentele IT&C, de securitate, de supraveghere sau protectie la incendiu.

De aceea, veti dori sa colaborati cu ODS.


Cu alte cuvinte, puteti obtine performanta in domeniul dumneavoastra de activitate fara a mai fi nevoiti sa va concentrati si pe alte domenii;

Personal specializat va face asta pentru compania pe care o reprezentati cu garantarea contractuala a calitatii serviciilor si oferind continuitate.  

Pentru dumneavoastra, cel mai profitabil partener este ODS pentru ca noi privim lucrurile in perspectiva, si ne adaptam solicitarilor dumneavoastra si va oferim intotdeauna solutiile optime si cele mai bune servicii.

Sunteti interesat? Atunci va invitam sa descoperiti si mai multe avantaje ...