CONSULTANTA IS/IT

    ODS Business va ofera Servicii IT & C de consultanta pentru solutii in securitatea sistemelor sau implementarea unor noi sisteme folosind noi tehnologii, dezvoltarea unui program de marketing online, optimizare în motoarele de cautare, îmbunatatirea sistemelor sau aplicatiilor existente, stabilirea structurii optime, configurarea si securizarea echipamentelor informatice, prevenirea pierderii datelor si nu in ultimul rand pentru optimizarea investitiilor IT.

Cine are nevoie de consultanta?

    În lumea schimbatoare în care traim astazi, din punct de vedere tehnologic, pentru o companie de talie mica sau mijlocie, este imposibil sa urmareasca toate cerintele pietei din punct de vedere al tehnologiei informtiei. Scopul nostru este sa întelegem ceea ce face si trebuie sa faca afacerea pe care o conduceti, astfel încat sa va putem ajuta sa ridicati la maximum integrarea sistemelor informatice în marirea productivitatii. Putem asista un sigur sistem, în cazul unor companii cu numar mic de angajati sau putem dezvolta un proiect de dezvoltare si management pentru sisteme multi-utilizator, cum ar fi:

  • Definirea si constructia componentelor IT pentru orice organizatie, din punct de vedere hardware, software si resurse umane.
  • Imbunatatirea sistemului organiatiei prin marirea calitatii si a productivitatii, prin integrarea sistemelor IT.
  • Cursuri si teste de evaluare IT pentru personalul angajat în sistemele informatice.
  • Dezvoltarea de aplicatii dedicate de catre o alta firma de software.
  • Suport tehnic pentru dezvoltaea sistemului informatic integrat, indiferent de faza în care se afla.

Ce veti avea nevoie?

    Pregatirea proiectului: definirea specificatiilor si analiza nevoilor, scopul precis al proiectului, estimari reale, planificare, alegerea tehnologiei si orientarea spre afacere, generarea de prototipuri necesare verificarii scenariului si analizei tehnice a riscurilor.
Suport tehnic pe perioada dezvoltarii: specialistii nostrii va vor acorda asistenta pe perioada de dezvoltare si implementare a proiectului, pentru a ne asigura ca proiectul se va finaliza conform graficului de timp, buget si calitate.
Recuperarea: va vom ajuta sa descoperiti orice problema pe parcursul dezvoltarii proiectului si vom aduce actiuni de corectie, astfel încat sa obtinem un maximum din acest proiect.

Ce urmeaza?

Managementul de proiect

    Natura complexa a sistemelor IT de dupa anul 2000, au dus la concluzia ca noile sisteme ar trebui standardizate mai ales din punct de vedere al implementarii cat si al mentenantei. ODS Business recunoaste aceste noi cerinte si le impune ca standard de functionare. Suntem convinsi ca în cadrul unui proiect, cu cat implementarea va fi mai reusita, cu atat suportul tehnic ulterior, va fi mai putin necesar. De aceea managementul de proiect nu este un punct optional în modul nostru de lucru.

Determinarea nevoilor

    Un sistem complet si complex de întelegere al utilizarii actuale, capacitatii de dezvoltare si al nevoilor critice. Din acest punct vom fi capabili sa analizam probleme existente în cadrul companiei si sa gasim punctele generatoare de discrepante.
Un plan necesar în caz de dezastru este ceva strict necesar în cadrul oricarei companii.De asemenea un plan de recuperare dupa disparitia unei eventuale avarii, este si el strict necesar.
O decizie de investire într-un plan de recuperare a datelor în urma unor evenimente dezastruoase poate fi cea mai buna investitie facuta în acest an.
Prin analiza traficului de retea, echipa de ingineri din cadrul Open Data Systems poate examina starea de sanatate a retelei din cadrul companiei si va poate recomanda noi metode de utilizare sau dezvoltare, pentru aceasta problema.

Servicii IT & C financiare

     ODS Business va ajuta sa diminuati costul total al investitiei, atat din punct de vedere software cat si din punct de vedere hardware. De asemenea, din punct de vedere financiar, serviciul de consultanta oferit de Open Data Systems va fi întotdeauna ultimul din punct de vedere al prioritatilor, în cadrul unui cashflow, în cadrul companiei. Cheia succesului nostru este flexibilitatea.